Skip to content

Оферта за Леонид Капинаров

Общ преглед

Здравей Леонид,

както бяхме говорили, се разбрахме да направя оферта за новата година и да ти кажа какви конкретни промени трябва да бъдат направени. Преди като правих сайта използвах темата Jupiter6 която вече не е достатъчно добра. На пазара излезе DIVI темата която дава много повече функционалности, по-добре се справя с изискванията на Google и лиценза за ползване е доживотен. Тук ще опиша основните промени който ще направя, а по-надолу след този текст съм описал и повече подробности. Основната работа ще е промяната на кода от Jupiter6 към DIVI. Ще добавя нови текстове с което да достигна до 600 думи на ключовите страници (ще трябва да проведем 30 минутен разговор в който да изговорим бъдещите текстове), Допълнително оптимизиране на скоростта за по-добро потребителско изживяване. Въпреки множеството клиенти който идват и се обаждат, сайта ненапредва, което в дългосрочен план означава, че ще бъдем изместени в позициите още повече.

Това е оферта която включва поддръжката за новия период + предложените промени. Цената на труда е 660лв. Ако прецениш, че промените не са нужни тогава цената за поддръжката е 200лв с включена такса за домейна и хостинга.

Ако имаш въпроси оставам на разположение,

Дани

 

Адаптивен дизайн

Това означава уеб сайтът да се скалира, пренарежда според устройството, през което се отваря. Изработката на адаптивен дизайн за уеб сайт включва множество особености като:
 • Промяна на навигационното меню съобразно ориентацията, в която работи устройството.
 • Преработка на бутоните и връзките в сайта, за да са по-удобни за работа с тъчскрийн.
 • Осигуряване на адекватно визуализиращи се снимки, текстове, видео клипове, таблици и отстояния.
 • Оразмеряване на шрифтовете според различните устройства и резолюции.

Сайтове с мобилна версия се индексират много по – добре от Google в сравнение с тези, които не притежават такава. Ето защо мобилната и таблетната версия е задължителна част от изработката на Вашия сайт.

Вече Google дава приоритет на сайтове с добра мобилна версия, затова с новата версия на сайта ще приоритизирам мобилната версия.

Оптимизация на скоростта

Едно от най-важните изисквания за съвременния сайт е да бъде максимално бърз. Това се получава, чрез поредица от оптимизации като: оптимизиране на изображенията, компресиране на файловете, минифициране на кода и др. След новите промени сайта ще е почти двойно по-бърз което неминуемо ще доведе повече клиенти в бъдеще.

SEO (оптимизация за търсещи машини)

SEO е абревиатура на Search Engine Optimisation (оптимизация за търсещи машини) това е подобряване видимостта на сайта, увеличаване на количеството и качеството на трафика чрез органични резултати от търсачките. Промените които ще направя са следните:

 • Писане на нови текстове които да увеличат обема на ключовите думи за които ще се борим.
 • Качване на нови снимки
 • Базистни SEO настройки, покриващи новите изискванията и препоръките на търсачките.
 • Оптимизация на мета заглавия и описания
 • Добавяне на ключови думи в съдържанието на страниците
 • Преструктуриране на сайта
 • Технически подобрения

Поддръжката за 1 година включва

Оферта

Контакти

Телефон

+ (359) 882 469 888

E-mail

me@DanielAleksandrov.eu

Facebook

Daniel Alexandrov

Instagram

Daniotox