Skip to content

Оферта
DendrETH & Metacraft

Общ преглед

Всеки сайт ще отнеме  2 седмици, 1 седмица за изработката на дизайн и 1 седмица  за имплементирането му, по този начин за 4 седмици следва и двата сайта да функционират напълно изрядно.

За построяването на сайта ще използваме Divi (WordPress тема), тя е с доживотен лиценз, позволява постоянни подобрения, обновявания и следват добрите практики препоръчани от Google. Това е една от най-добрите теми за WordPress в момента.

По долу ще видите повече информация за стъпките при процеса на работа.

Това е портфолиото на Александра Иванова която е част от моя екип и ще отговаря за дизаина. https://www.behance.net/alexivanova

Адаптивен дизайн

Вашето онлайн присъствие трябва да бъде безупречно, независимо от устройството, което вашите клиенти използват. Известно е, че сайтовете с мобилна версия се индексират по-добре от Google в сравнение с тези, които не притежават такава, затова изработваме мобилна и таблетна версия.

За да осигурим безпроблемна работа с всички устройства, се преработват и адаптират снимки, текстове, шрифтове, бутони, видеоклипове, таблици и отстояния  според устройството и резолюцията на екрана, осигурявайки непрекъснато визуално изживяване, така че те да бъдат удобни, лесно достъпни, гарантирайки четимост и естетическо удоволствие за потребителите.

Нашата цел е да улесним потребителите и да подобрим вашата онлайн видимост.

Оптимизация на скоростта

Бързите сайтове се оценяват по-високо от търсачките и предоставят по-добро потребителско изживяване, за да постигнем това, ние прилагаме редица техники за оптимизация, включително оптимизиране на изображенията, компресиране на файловете и минификация.

Съзнаваме, че вашите потребители могат да бъдат разположени по целия свят, затова ще включим CDN във всеки уебсайт. Това гарантира, че сайтовете ще се зарежда бързо и ефективно, независимо от географското положение на потребителите. С помощта на CDN, вашите уебсайтове ще предлага безупречно изживяване на потребителите навсякъде по света.

SEO

SEO е абревиатура на Search Engine Optimisation, това е подобряване видимостта на сайта, увеличаване на количеството и качеството на трафика чрез органични резултати от търсачките.

Всички уебсайтове, които разработваме, включват обширни базови SEO настройки. Ние изпълняваме всички основни изисквания и препоръки на търсачките, за да гарантираме, че вашият уебсайт е напълно оптимизиран и готов да се показва на потребителите.

Поддръжката за 1 година включва

Работен процес

Оферта

Контакти

Телефон

+ (359) 882 469 888

E-mail

me@DanielAleksandrov.eu

Facebook

Daniel Alexandrov

Instagram

Daniotox