Skip to content

Оферта за Христо Николов

Общ преглед

Здравей, това е ценообразуването ми за сайтовете според това, което си говорихме.

Deken – ? лв
Цимент – 600 лв
Велпро – 600 лв
glarustrade.eu – 250 лв
fibrocel.eu – 250лв

Темата която ще използвам при изработката на сайтовете e Divi, тя е с доживотен лиценз, позволява постоянни подобрения и обновявания. При наличие на бъгове в кода, те се отстраняват от производителя, постоянно обновяват и следват добрите практики препоръчани от Google. Това е една от най-добрите теми за WordPress в момента.

Преди да се започне сайта е хубаво да се направи план, да имам всички готови текстове и снимки. Бих ти предложил докато подготвяш съдържанието за сайтовете да се заема с оправянето на двата, вече готиви сайта. Идеята ми за glarustrade и fibrocel е да ги преправя с Divi което ще ги направи по-бързи + ще им оправя мобилните и таблетни версии и ще им изчистя някои ненужни неща (технически).

Сайтовете за цимента и за велпро са стандартни, затова са на една цена.

Относно Deken ми спомена, че последен ще го правим и по-натам ще го обсъждаме, затова не съм го ценообразувал. По-надолу в страницата съм дал малко разяснения, какво съм включил в сайтовете.

 

Адаптивен дизайн

Това означава уеб сайтът да се скалира, пренарежда според устройството, през което се отваря. Изработката на адаптивен дизайн за уеб сайт включва множество особености като:
  • Промяна на навигационното меню съобразно ориентацията, в която работи устройството.
  • Преработка на бутоните и връзките в сайта, за да са по-удобни за работа с тъчскрийн.
  • Осигуряване на адекватно визуализиращи се снимки, текстове, видео клипове, таблици и отстояния.
  • Оразмеряване на шрифтовете според различните устройства и резолюции.

Сайтове с мобилна версия се индексират много по – добре от Google в сравнение с тези, които не притежават такава. Ето защо мобилната и таблетната версия е задължителна част от изработката на Вашия сайт.

Оптимизация на скоростта

Едно от най-важните изисквания за съвременния сайт е да бъде максимално бърз. Това се получава, чрез поредица от оптимизации като: оптимизиране на изображенията, компресиране на файловете, минифициране на кода и др.

Понеже сайтовете ще се посещават от хора из целия свят, ще добавя към всеки един и CDN (Content delivery network). Това ще позволи на сайтовете да се зарежда по-бързо за потребители от далечни места.

SEO (оптимизация за търсещи машини)

SEO е абревиатура на Search Engine Optimisation (оптимизация за търсещи машини) това е подобряване видимостта на сайта, увеличаване на количеството и качеството на трафика чрез органични резултати от търсачките. За всички сайтове ще бъдат направени множество базистни SEO настройки, покриващи изискванията и препоръките на търсачките.

Поддръжката за 1 година включва

Работен процес

Оферта

Контакти

Телефон

+ (359) 882 469 888

E-mail

me@DanielAleksandrov.eu

Facebook

Daniel Alexandrov

Instagram

Daniotox