Skip to content

За Велислав Георгиев

Общ преглед

Здравей, както се разбрахме вчера, изпращам оферта с предложения. В няколко раздела съм написал какво включват основните елемнти. Тъй като каза, че нямаш ясна идея за дизайна, прилагам 4 линка с предложения за дизайн. Лично на мен най-много ми харесва първия и бих се водил по него, като бих добавил и елементи от останалите линкове:
  1. Линк 1
  2. Линк 2
  3. Линк 3
  4. Линк 4
Крайната цена която ще видиш най-отдолу включва хостинг и подръжка за 2 годни.

Защо използвам WordPress

WordPress е гъвкав, лесен за управление и употреба, предлага интуитивен интерфейс, който позволява на потребителите без технически познания да управляват уебсайтове. Това го прави идеален за хора без опит и познания.

WordPress разполага с богата екосистем от плъгини, които добавят функционалности на прилични цени без да е нужен програмист.

Системата прави процеса на актуализация и публикуване на материали бърз и лесен. С нейна помощ, ще направя възможно приемането на плащания чрез интеграция с платежни портали.

Защо използвам Divi

Темата която ще използвам при изработката на сайта e Divi, тя е с доживотен лиценз, позволява постоянни подобрения и обновявания. При наличие на бъгове в кода, те се отстраняват от производителя, постоянно я обновяват и следват добрите практики препоръчани от Google. Това е една от най-добрите теми за WordPress в момента.

Адаптивен дизайн

Това означава уеб сайтът да се скалира, пренарежда според устройството, през което се отваря. Изработката на адаптивен дизайн за уеб сайт включва множество особености като:
  • Промяна на навигационното меню съобразно ориентацията, в която работи устройството.
  • Преработка на бутоните и връзките в сайта, за да са по-удобни за работа с тъчскрийн.
  • Осигуряване на адекватно визуализиращи се снимки, текстове, видео клипове, таблици и отстояния.
  • Оразмеряване на шрифтовете според различните устройства и резолюции.

Сайтове с мобилна версия се индексират много по – добре от Google в сравнение с тези, които не притежават такава. Ето защо мобилната и таблетната версия е задължителна част от изработката на твоя сайт.

Оптимизация на скоростта

Едно от най-важните изисквания за съвременния сайт е да бъде максимално бърз. Това се получава, чрез поредица от оптимизации като: оптимизиране на изображенията, компресиране на файловете, минифициране на кода и др.

Хостинг

Хостинга на SiteGround се отличава с изключително бързи скорости на зареждане, което е от съществено значение за потребителския опит и SEO. Техните сървъри са оптимизирани и разположени на стратегически места по целия свят, което гарантира бърз и стабилен достъп. В нашия случай сайта ще се зарежда от сърварите които се намират в Германия.
SiteGround придава голямо значение на сигурността на своите сървъри и инфраструктура. Те предлагат безплатни SSL сертификати, множество слоеве защита срещу зловреден софтуер и редовни актуализации, за да гарантират защита.
SiteGround е известен с оптимизирани планове за популярни CMS платформи като WordPres. Това позволява оптимална производителност, стабилност и съвместимост с Divi темата.

SEO оптимизация

SEO е абревиатура на Search Engine Optimisation (оптимизация за търсещи машини) това е подобряване видимостта на сайта, увеличаване на количеството и качеството на трафика чрез органични резултати от търсачките. За твоя сайт ще направя множество базистни SEO настройки, покриващи изискванията и препоръките на търсачките.

Поддръжката за 2 година включва

Работен процес

Оферта

Контакти

Телефон

+ (359) 882 469 888

E-mail

me@DanielAleksandrov.eu

Facebook

Daniel Alexandrov

Instagram

Daniotox